TRAINING ONGEWENST GEDRAG

Bart, een geniale kameleon


Robin van Dalen

ONGEWENST GEDRAG - TRAINING

PRAKTISCH EN DIRECT TOEPASBAAR


De training 'Omgaan met ongewenst gedrag en verbale agressie' is een praktische en doorleefde training. De gehanteerde methode SCOREN is in de praktijk ontstaan en werd ontwikkeld door Robin van Dalen (Bureau Preventing) 

Deze methode helpt inmiddels vele professionals in de zorg, onderwijs en dienstverlening om lastige situaties te voorkomen en te hanteren. De methode onderscheidt zich van andere methoden omdat de focus ligt om de vroege signalen die een escalatie te  signaleren en daarop te acteren. De methode biedt ook effectieve handvaten als er zich al een escalatie heeft aangediend.


De gevolgen van ongewenst gedrag zijn verstrekkend. Het verhoogt stress, het verlaagt het werkplezier en het leidt tot verzuim en uitval. Dat willen we niet, want mensen die ervoor kiezen om in de zorg, het onderwijs of de dienstverlening te gaan werken doen dat vanuit de passie voor mensen. Het is juist die passie die we zo hard nodig hebben en willen koesteren. De training brengt de professional weer dichter bij de oorspronkelijke drijfveren waardoor werken weer leuk wordt of leuk kan blijven.


LEES MEER 


 

Copyright © All Rights Reserved