OVER MIJ EN HET THEATER

OVER COACHEN EN THEATER


Parallel aan de ontwikkeling op het gebied van coaching en de verslavingszorg groeide mijn activiteiten in het theater. Ik ben steeds meer gaan schrijven en regisseren. In 2015 waren mijn theateractiviteiten dusdanig gegroeid dat ik onder de naam ‘Splinter&deWinter ben gestart met een kleine onderneming in de kunsten. Coachen en theater hebben voor mij een logische verbinding. Zowel bij coachen als het theater gaat het over verhalen en over tegenstellingen in dat verhaal. 


Coachen gaat over het leggen van verbindingen tussen de diverse elementen in de coachee. Theater geeft de mogelijkheid om een tegenstelling juist uit te vergroten. Je wilt bij een breder publiek iets teweeg  brengen. Het uitvergroten van een tegenstelling helpt daarbij. Bij coachen gaat het ook over verhalen, maar het gaat over de innerlijke tegenstellingen. Het is het vooral van belang dat de innerlijke tegenstellingen in een ander perspectief komen te staan zodat de coachee weer verder kan. 


De theatervoorstellingen van Splinter&deWinter kenmerken zich door de maatschappelijke betrokkenheid met geregeld een vleugje absurditeit. 

Copyright © All Rights Reserved